A 2015 Ongai versenyre az ország bármely területéről, sőt a határon túlról is nevezhettek magánfőzők, bérfőzetők és kereskedelmi főzdék.
A Matheus Pálinkaház Kft. a versenyen kitűnő eredményt ért el.
Furmint likőrünk arany oklevelet kapott !
Kedves Pálinkafogyasztó Barátunk!
Örömmel értesítjük, hogy a Matheus Pálinkaház harmadik alkalommal is részt vesz a Kézműves Magyar Ízek vásárán.
Várunk Mindenkit szeretettel 2012. március 9-11. között a Millenáris Parkban!
A Matheus Pálinkaház Csapata
Kedves Pálinkaszerető Barátunk!
A májusi pálinkafesztivál 2011. május 5-8-a között a Budai Várban, a Hunyadi udvaron került megrendezésre, amelyen a Matheus Pálinkaház is részt vett. Mindig nagy öröm számunkra közvetlenül találkozni a fogyasztókkal, hiszen rengeteg pozitív, építő visszajelzéssel gazdagodunk.
Minden eddiginél több kiváló italt neveztek a világ minden tájáról a 8. klagenfurti World Spirits Award-ra. 33 nemzet, 70 résztvevője 337 alkoholterméket vonultatott fel, azzal a céllal, hogy elmondhassa magáról, a világ legjobbjai között van.
A Matheus Pálinkaház, amely pálinkáival – honi viszonylatban eddig egyedülállóan - 2009-ben megnyerte a Destillata „az év új felfedezettje” díját, idén azt célozta meg, hogy sikeresen mérettessen meg azon a másik neves versenyen is, amelynek díjait nagy becsben tartják a gyártók szerte a világon.
A Matheus pálinka újra bebizonyította, hogy érdemes elkötelezetten kiállni a minőség mellett, hiszen minden nevezett terméke érmet nyert, 7 ezüst és 4 aranyéremmel gazdagodott, összesítésben pedig első indulásakor kiérdemelte a Master-Class Distillery elismerést.
Matheus Pálinkaház a Kézműves Magyar Ízek Vásárán! - 2011. február 11-13. Millenáris Park
Nagy sikerrel és óriási érdeklődéssel zajlott le a 2010. évi Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál, október 7. és 10. között.
Nagy örömünkre szolgált, hogy sokan keresték a Matheus Pálinkaházat, reméljük, hogy mindenki elégedett volt aki pálinkáinkat kóstolta.
Köszönjük, hogy meglátogattak Bennünket, találkozunk a következő rendezvényen!
A Matheus Pálinkaház a Malatinszky Kúriával és a Gróf Buttler Borászattal karöltve vett részt a VI. Budai Gourmet Bor és Jazz Napokon.
Köszönjük, hogy meglátogatott Bennünket!
Kedves Pálinkakedvelő Barátunk!
Köszönjük, hogy meglátogatott Bennünket a Budapesti Pálinkafesztiválon 2010. május 6-9-e között!
Várjuk szeretettel jövőre is!
2009. december 3 - 6. - III. Pálinka Árkádia - Budapest, Kossuth tér.
Kedves Pálinkafogyasztók, Köszönjük a látogatást!
2009. szeptember 25 - 27. - Pálinka Promenád IV. - Budapest, Vigadó tér
Kedves Pálinkafogyasztók, Kedves Barátaink!
Nagy örömünkre az előzetes várakozásokat bőven felülmúlta a IV. Pálinka Promenádon a Matheus Pálinkaház standját kuponnal megkeresők száma. Rengetegen kóstolták a Matheus Pálinkákat, bízunk Benne, hogy a termékek megnyerték minden kedves érdeklődő tetszését, s jövőbeni fogyasztóink között üdvözölhetjük Önöket!
2009. május 7 - 10-ig - Budapesti Pálinkafesztival 2009/Városháza Park
15 000 fő látogatott el az idei pálinka fesztiválra, hogy végig kóstolja kis hazánk pálinkaházainak választékát, ahol közel 10 000 adag pálinka került kóstoltatásra, és értékesítésre. Örömmel elmondhatjuk, hogy igen nagy érdeklődésnek örvendett a már csomagolásában is különlegességnek számító 60%os pálinkánk.
Tekintse meg képeinket!
2009. április 30-ától május 3-ig - Budai Gourmet Fesztivál 2009/Millenáris Park
10 ezer fő látogatott el a fesztiválra. A vártnál nagyobb sikere volt minden új pálinkánknak, a birsalma, a kökény, a bodza és az alma pálinka is elnyerte a közönség tetszését.
Tekintse meg képeinket!
A művészetek Palotájában 2009. március 18-án osztották ki az Európa egyik legrangosabb párlatversenyén, a Destillata 2009-en megnyert díjakat. A Matheus Pálinkaház 50%-os feketeribizli pálinkája aranyérmet kapott, s a Pálinkaház megnyerte az év új felfedezettjének járó díjat, elsőként a magyar pálinkapiacon.
A Szatmár-Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő.
> TovábbÁltalános ügyekben
iroda [kukac] matheuspalinka.hu
Ügyvezető elérhetősége
ugyvezeto [kukac] matheuspalinka.hu
Pénzügyi vezető elérhetősége
penzugy [kukac] matheuspalinka.hu